11 Şubat 2010 Perşembe

Toyota Prius'un, J.D. Power tarafından İngiltere'de en begenilen oto seçildi

Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, 2007 yılında da aynı ödülün sahibi olan, otomobil sahiplerinin araçlarının kalitesi ve güvenilirliği hakkındaki memnuniyetlerinin araştırıldığı yarışmada Toyota Prius'un, 1.000 puan üzerinden 901 puan alarak birinci olduğu aktırıldı.

İngiltere Toyota Genel Müdürü Miguel Fonseca konuyla ilgili, "Müşterilerimizin araçlarıyla ilgili tüm konulardaki memnuniyetine büyük önem veriyoruz. J.D. Power araştırmasının sonuçları ve Prius'un aldığı ödül, Toyota'nın ve üstün teknoloji ile kaliteyi birleştiren otomobillerimizi destekleyen ayrıcalıklı satış sonrası müşteri hizmetleri çalışmalarımızın başarısının bir göstergesidir. Bu başarıyı müşterilerimizin hibrid teknolojisini sadece bugünün değil, geleceğin teknolojisi olarak gördüklerinin bir kanıtı olarak kabul ediyorum" açıklamasını yaptı.

J.D. Power 2008 İngiltere Müşteri Memnuniyeti Araştırması sonuçları, 28 marka ve 100 model baz alınarak, 2005 yılı Eylül ayı ile 2006 yılı Ağustos ayı arasında otomobil satın alan müşterilerin verdiği toplam 16.000 yanıt ile belirlendi. haber7

1 yorum:

Admin dedi ki...

I bought American cars all my life from Ford to Dodge. Every one broke down and cost me tons of money to fix. So, this time around, I bought a new toyota because I did not want my car to break down and I wanted a high resale value and now this. Someone give me a break.

By toyota pictures sites.