9 Nisan 2008 Çarşamba

Ford’dan 15 bin kişiye Mondeo daveti…

Ford Otosan’ın orta sınıf sedan segmentinde yeniden iddalı hale gelmesine yol açacak teknolojik yeniliklere ve modern bir tasarıma sahip olan yeni nesil Mondeo’nun tanıtımına ve ön satışına da Türkiye’de başlandı.

Ford Otosan’ın pazarlama ekibi, daha önceden hazırlanmış 15 bin özel müşterisine birer mektup postaladı. Mektupta yeni Mondeo’nun nasıl bir araç olduğu anlatıyor ve mektup gönderilen özel kişiler Özel seçilmiş 15 bin kişilik hedef kitleye özel bir telefon hattı ayrıldı. Gönderilen mektupta bu hattı arayarak, mektupta belirtilen kodu verenlere yeni Mondeo’ya ilk sahip olanlardan biri olma şansı tanınıyor. Telefonla başvuran ilk Mondeo alıcıları, yeni arac ön lansman fiyatıyla sahip olacaklar.
Yeni Mondeo’nun ön lansman fiyatı 45 bin 700 YTL’den başlıyor. Ford’un yeni Mondeo’su Türkiye pazarında da satışa çıkıyor. Türkiye pazarına 1.6 benzinli ve 2.0 lt dizel motor seçenekleriyle satışa sunulacak yeni Mondeo’da Trend ile Titanium donanım alternatifleri bulunacak. Ford Otosan Satış Müdürü Serhan Turfan, bu kampanyalarından şu ana kadar 111 ön satış yaptıklarını, asıl lansmanın yapılacağı 20 Haziran tarihine kadar bu rakamın 300’e ulaşacağını tahmin ettiklerini söyledi. Ford Otosan olarak yeni bir pazarlama taktiği denediklerini söyleyen Turfan, “Yeni Mondeo, segmenttinde çok güvendiğimiz bir araç haline geldi” dedi

Hiç yorum yok: