8 Nisan 2008 Salı

Toyota Corolla Verso yenilendi

Avrupa’nın en çok ilgi gören modellerinden olan Toyota Corolla Verso, 2004 yılında gerçekleşen lansmanından beri dinamik tasarımı ve sürüş konforuyla segmentinin önde gelen araçlarından biri olarak yoluna devam ediyor.
Fransa’daki ED2 Tasarım Merkezi’nde dizayn edilen ve Adapazarı’ndaki Toyota fabrikasında üretilen Corolla Verso, tüketicilerin MPV segmentine bakıþ açısını değiştirdi. Yüksek konforuyla tam bir aile otomobili olan Corolla Verso, yeni görünümüyle aynı zamanda ‘bireysel ve sportif otomobil imajını da yansıtıyor. Toyota’nın Vibrant Clarity dizayn diliyle yaratılan araç, yeni ön stiliyle, kullanıcısına ‘güçlü ve yenilikçi’ hissi veriyor.
Euro NCAP’ten 5 yıldız
Corolla Verso'da sürücü ve yolcuların otomobil deneyimini daha keyifli hale getiren birçok yeni özellik bulunuyor. Çekici bir görünümü olan iç mekan, üst düzeyde konfor sağlıyor. Sürüş kontrolünü artırmaya ve yolcuları potansiyel tehlikelerden korumaya yönelik, ileri teknoloji ürünü bir dizi güvenlik sistemi sunan Verso’da boyun zedelenme riskini en aza indiren ön koltuk yapısı (WIL), kaza anında katlanabilen direksiyon kolonu ve fren pedalı, ayrıca kapı içlerinde yan barlar yer alıyor. Yetişkin emniyetinde Euro NCAP tarafından 5 yıldızla ödüllendirilen Corolla Verso, çocuk güvenliğinde de aldığı 4 yıldızla segmentinin en güvenli araçlarından biri olarak liderliğe oynuyor. Corolla Verso’da sürücü diz hava yastığı da dahil tam 9 adet hava yastığı bulunuyor*.
Toyota Corolla Verso, gelişmiş VVT-i (akıllı değişken supap zamanlaması) benzinli motoru kullanıcılarına sunuluyor.
Şık sportif görünüşü, geniş iç alanı ve mükemmel kalitesi ile Toyota Corolla Verso, aile otomobillerinden çok daha fazlasını arayanların bir numaralı tercihi olacak gibi.
* Comfort ve Elegant 7 koltuklu Verso modellerinde mevcut

Hiç yorum yok: