9 Nisan 2008 Çarşamba

New Beetle Cabriolet…

New Beetle Cabriolet Cabriolet kafesinin zamana bağlı olarak daha da geliştirilmiş şeklidir ve onun pozitif etkisini günümüze taşır.
Klasik çizgilerVolkswagen klasiklerinin formları ve yuvarlak çizgileri nesillerdir dikkat çekici ve benzersizdir.New Beetle’ın yeni tasarımı daha sempatik görünmesine katkıda bulunur. Hava çıkış kanalı veya sportif tasarlanmış çamurluk ve tampon gibi dikkat çekici formlar sadece sürücünün değil aynı zamanda otomobilin de yüzünde bir gülümsemeye neden olur. Arkadaki klasik muşamba Cabriolet silüetine uyum sağlar.
Her mevsim şıkNew Beetle Cabriolet her durumda çekici görünür. Güçlü yuvarlak hatları, uzun aks mesafesi ve geniş iz genişliği sportif ağırlıklı bir dinamizm sağlar. Softtop yumuşak tente katlanmış yani düz durumdayken ve arka tarafta hala görünür olduğunda New Beetle Cabriolet’nin çekiciliği ortaya çıkar. Çepeçevre süs çıtası karoseri ve tente veya cam alt kenarı arasındaki akıcılığı dikkat çekici şekilde vurgular.
Taze şıklıkYeni modeldeki birçok değişiklikten biri de yeni, hissedilen tazeliğin ve sportif şıklığın mükemmel birleşimi olan hava çıkış memelerinin çevresindeki asil krom çerçeveler ve yeni kombine göstergenin krom kenarıdır. Mavi gösterge aydınlatması da aynı oranda canlılık katar. İç mekan tasarımına mükemmel şekilde uyum sağlar ve rahatlıkla okunabilir.
Duyularınıza hitap eden görünümNew Beetle Cabriolet’nin iç mekanında lüks bir ortamdan daha farklı bir hava hakimdir. Dokunma duyusu da dahil olmak üzere tüm duyularınız düşünülmüştür. New Beetle Cabriolet standart olarak sunduğu yumuşak deri kaplı direksiyon, vites topuzu ve el freni ile hem ellerinize hem de gözünüze hitap eder.
Kendinizi şımartınKeyfine düşkün olanlar New Beetle Cabriolet’yi çok sevecekler. Standart olarak sunulan deri donanım heyecanlandıran bir şıklığa sahiptir, ayrıca nefes alan bir yapısı vardır ve bakımı oldukça kolaydır. Deri donanımda direksiyon simidi, vites topuzu ve el freni ve tüm koltuk yüzeyleri kaliteli deri ile kaplanmıştır. Ayrıca ön koltuklardaki ayarlanabilen koltuk ısıtıcı her zaman rahat edeceğiniz sıcaklığı sunar.
Özel taleplere uygun paketlerNew Beetle Cabriolet binişi kolaylaştırır. Birçok çarpıcı özelliğin yanı sıra klima sistemi, dikkat çekici New Beetle tasarımına sahip radyo CD çalar, CD değiştirici, ısıtmalı ön koltuklar, „Easy Entry“ biniş yardımı, yükseklik ayarına sahip ön yolcu koltuğu ve ön koltukların arka kısmında eşya koyma cepleri sunulmaktadır. Ayrıca çekici 16“ „Las Vegas“ hafif metal jantlar ile rüzgar bloke ediciyi de içerir.
Hiçbir zaman modası geçmezNew Beetle Cabriolet’de New Beetle’ın yuvarlak tasarımını benimseyen ergonomik olarak konumlandırılmış kapı iç tarafındaki tutamaklarla kapı kapatmak bile bir zevktir. İç mekana daha fazla ayrıcalık katan bir tasarım yeniliğidir. Ön cam çerçevesine entegre edilmiş dijital saat güncel saat ve dış ortam sıcaklığı hakkında bilgi verir.Seçim yapmanın güzel zorluğu.New Beetle Cabriolet’nizin rengi güneşin batışını mı anımsatmalı? Ya da denizi? Ya da parlak siyah daha mı hoşunuza gider? 5 opak, üç metalik ve iki sedefli boya seçeneği ile karar vermek oldukça zordur. Fakat her durumda doğru bir karar verirsiniz.
Volkswagen New Beetle Cabriolet 1,6 lt. 102 hp Manuel
MotorMotor Tipi 4 silindir benzinli motorMotor hacmi, lt/ cm3 1,6 / 1595Çap/strok, mm. 81,0 / 77,4Maks. güç, kw (hp) dv/dk 75 (102) / 5600Maks. tork, Nm dv/dk 148 / 3800Sıkıstırma Oranı 10,5Karısım Sistemi Elektronik kontrollü yakıt enjeksiyonVites Kutusu 5 ileri manuel
BoyutlarUzunluk, mm. 4129Genislik, mm. 1721Yükseklik, mm. 1502İz genisligi, ön/arka, mm. 1507/1487Aks mesafesi, mm 2516Yakıt tankı, lt 55Dönme çapı, m. 10,9Bagaj kapasitesi, lt 201Bos agırlık, kg. 1300
Hızlanmalar0-100 km/s sn. 12,3Maks. hız, km/s 178
Yakıt tüketimi, lt/100 km (99/100/EG)Sehir içi 10,5Sehir dısı 6,0Genel 7,7CO2 emisyonu, g/km 185
Fiyat:New Beetle Cabriolet 1.6 102 hp Highline 61.740,00 YTL

Hiç yorum yok: